Grup VL

Festa 14è aniversari de Pere Batllori.

24 de juliol de 2017

A la Residència Pare Batllori vam celebrar el 14è aniversari del centre amb l’actuació del grup musical "Arcoiris" i un fantàstic berenar per a tots els assistents.

Va ser una tarda de festa en la que usuaris, voluntaris, familiars i professionals del centre van poder gaudir tots junts!

Estem de Festa Major!

24 de juliol de 2017

L’actuació a la Residència Can Boada del grup de música i animació “Amics de Premià” inaugura el programa d’activitats organitzat des del centre per celebrar “Les Santes”, Festa Major de Mataró.

Un cop més, ens ho van fer passar d’allò més bé cantant i ballant al ritme del seu alegre repertori de cançons.

Taller de cuina.

24 de juliol de 2017

El passat divendres, a la Residència Pare Batllori, vam gaudir cuinant uns mini croissants de xocolata.

La preparació és molt fàcil; primer vam tallar la pasta a triangles, els varem omplir de xocolata, per acabar embolicant-los. Un cop els fets, els vam pintar amb una mica d’ou i cap al forn directament.

A la tarda els vam berenar i estaven per llepar-se els dits!

Passeig en família.

24 de juliol de 2017

Un grup d’usuaris i familiars de la Residència Pare Batllori hem anat a fer un passeig pel parc de Montjuic per prendre contacte amb la natura i hem fet un brindis per la trobada!

Exposició d'obres d'art.

24 de juliol de 2017

Quadres confeccionats pels usuaris de la Residència Ciutat de Sabadell amb materials brindats per la naturalesa (fustes reciclades, fibres, pedres, flors seques, branques d'arbres...) obres que han realitzat amb molta il·lusió i que ara decoren i transformen part de llar que comparteixen.

Us convidem a crear un univers a casa vostra per contemplar, i és que està clar que tots els éssers humans som creatius i necessitem de la imaginació i la intuïció per prendre decisions més enllà de l'obvietat dels nostres paràmetres de vida.

 1 2 3 4 5 >  Última


Primer, les persones