Grup VL

"De pel·lícula", el primer concert nocturn de la temporada.

21 de novembre de 2017

Diferents usuaris de la Residència Ciutat de Sabadell hem assistit a un fantàstic concert interpretat per l’Orquestra Sinfònica del Vallès i actors de doblatge al Teatre La Faràndula de Sabadell.

Al programa figuraven algunes de les partitures més conegudes de la historia del cinema, amenitzades per les veus dels actors responsables de doblar la veu original d’actors com Tom Cruise, Tom Hanks, Robin Williams, Roberto Benigni, Leonardo di Caprio, Jim Carrey o Johnny depp. Bandes sonores de pel·lícules que han emocionat des de la pantalla gran: Forrest Gump, Titànic, La Vida es Bella, etc. Precioses melodies que ens han fet gaudir d'un espectacular concert.

La Laura amb la Coral Mediterrània.

21 de novembre de 2017

Com cada divendres, els usuaris de la residència Les Corts vam gaudir de la música amb l'acordionista Laura. No obstant, en aquesta ocasió, no venia sola, l'acompanyava la Coral Mediterrània.

D'aquesta manera vam gaudir molt amb la seva actuació, on tothom va cantar i fer palmes.

Visita de la Policia Muntada.

21 de novembre de 2017

Avui, a Residència Les Corts, ens ha visitat la Policia Muntada de la Guardia Urbana. D'aquesta manera, hem pogut gaudir de la presencia de Novato i Trueno, els cavalls, que hem acariciat i també els hem pogut alimentar.

Festa de la Castanyada a Laia.

20 de novembre de 2017

Per tal de donar-li la benvinguda a la Castanyada, a la Residència Laia hem preparat un munt de boníssims panellets.

D'aquesta manera ens farem un fart de menjar castanyes, panellets i moniatos per rebre el fred amb bona cara!

Un conte de Nadal.

20 de novembre de 2017

Aquest matí, alguns dels usuaris de la Residència i Centre de Dia El Mirador de Mataró han estat creant un conte nadalenc amb la Nerea i el Juan, els nostres alumnes de pràctiques d’educació social.

Aquest conte es presentarà al 4t concurs de Nadal, que organitza la Farmàcia de Dalt.

Esperem que pugueu llegir-lo sencer ben aviat!

 1 2 3 4 5 >  Última


Primer, les persones